Bryggeri och brännerikvällar

Med jämna mellanrum anordnar vi Bryggeri och Brännerikväll på QMM! Vid dessa tillfällen välkomnas ni in i ladugården för en afton där vi berättar om bryggning och destillering. Delar av tillverkningen kommer att visas och vi kommer smakprova ur vårt sortiment! Kvällen avrundas med en enklare måltid i restaurangen. 525 kr/person.

29 mars har vi besök av Anders från levande Ost som håller i en ost och ölprovning. Efter provningen serveras en pubmeny som vanligt.

”Ost och öl har en uråldrig gemensam historia och utgör en grundpelare inom nordisk gastronomi. Fantastiska livsmedel på egen hand – tillsammans är de helt oslagbara! Upplev vår öl i kombination med ett urval av underbara lokala gårdsostar. Anders berättar om hur man kan tänka när man kombinerar olika typer av öl med ost samt delar med sig av sin kunskap om ostens historia, tillverkning och smaker. Levande ost arbetar för att främja svensk gårdsost av högsta kvalitet. Anders är diplomerad fromager och historiker och har arbetat med mat och mathantverk i över 10 år.”

Håll koll under Program på förstasidan för datum!

Förbokning sker via telefon eller mejl.